Els de la companyia Contes savis, portem fent espectacles d’ombres per a públic familiar des de l’any 2006. Vam començar explicant contes per a l’escola del poble on vivíem i més endavant vam optar per dedicar-nos-hi de ple.

Així va ser com vam muntar la “Companyia de la Xinanah”, amb aquest nom hem treballat, amb diversos canvis en el grup, fins a l’any 2010, quan vam obrir una botiga de contes a Besalú, amb el nom de “Contes savis”.

Hem actuat a biblioteques, places i teatres de tot Catalunya i de la Catalunya nord. Els anys 2016 i 2017 hem estar tot el mes de setembra a la Sala Fènix de Barcelona, amb l’espectacle “La Clara tenia un drac”, espectacle fruit d’un encàrrec de la biblioteca Fages de Climent, de Figueres, per el dia de Sant Jordi de l’any 2014.


Actualment la companyia la formem:

Marta Such, (Barcelona, 1969) Pintora, il.lustradora, dissenyadora gràfica. Des de 2015, fa seminaris d’aquarel.la amb Stefano Signorin. Col.labora en els seminaris d’antroposofia impartits per Joan Melé.

Josep Magem, (Vic, 1958) actor, músic, director, “Pallasso de la tendresa” (tallers de pallasso per a adults), facilitador de tallers de teatre i teatre aplicat.